Lainat Suomessa 2023 Löydä Suomen lainavaihtoehto!

Usein kysyttyä

Mietitkö lainan ottamista? Suosittelemme usein kysyttyä -osiomme lukemista, sillä sieltä löydät vastaukset kaikkiin tällaisia pikavippejä koskeviin kysymyksiin.Pitäisikö minun harkita lainan ottamista?


JJos tarvitset rahaa pikaisesti, esimerkiksi saadessasi odottamattoman laskun jostakin palvelusta, puhu ensiksi laskun lähettäjän kanssa ja selitä heille tilanteesi. Voit ehdottaa laskulle pidennettyä maksuaikaa tai pidemmällä aikavälillä tapahtuvaa osamaksua. Jos se ei ole mahdollista, sinun kannattaa harkita lainan ottamista. Jos kärsit kroonisista velkaongelmista, lainan ottaminen saattaa pahentaa tilannetta. Ole aina tietoinen rahallisesta tilanteestasi.


Kuinka paljon minun täytyy maksaa?


Lainojen korot ovat yleensä paljon korkeampia verrattuna muun tyyppisiin lainoihin, kun taas lainojen maksuajat ovat paljon lyhyempiä. Niiltä osin maksu siis lopulta tasaantuu. Korkoprosentit vaihtelevat eri finanssiyrityksissä. Tässä vaiheessa voit hyötyä WhatLender.com ista, sillä meillä voit vertailla hintoja, maksuaikoja ja ehtoja löytääksesi itsellesi sopivimman lainan.

Sinun tulee aina lukea pienellä kirjoitettu osio lainantarjoajan verkkosivustolta, joskaan useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse huolehtia hallinnollisista maksuista ja piilokustannuksista. Huomaa kuitenkin, että jotkut lainojen tarjoajat perivät lisämaksua maksuajan pidentämisestä. Harkitse siis huolellisesti maksujasi


Miten voin saada lainan?


Lainan hakeminen ja hyväksyminen on helppo prosessi. Voit tehdä hakemuksen täyttämällä lomakkeen verkossa. Saadaksesi lainan sinun on oltava yli 18 vuotta täyttänyt, työssäkäyvä, saada vakituisia kuukausituloja ja sinulla on oltava pankkitili.

Vaikka hakemuksen tekeminen onkin helppoa, sinun ei pitäisi rynnätä päätä pahkaa ottamaan lainaa. Ole varovainen ja lue kaikki tiedot, pienellä painettu osa sekä ehdot ja säännöt vertailtuasi finanssiyrityksiä ja löydettyäsi sinulle sopivimman WhatLender.com sivustolta.


Miten maksan takaisin lainan? 


Useimmat lainoja tarjoavat finanssiyritykset velottavat maksun suoraan pankkitililtäsi näsi. On kuitenkin vielä olemassa joitakin luottoalan yrityksiä, joilla tämä palvelu ei ole käytössä, joten sinun on muistettava maksaa velkasi takaisin heti kun saat kuukausipalkkasi.

Jos mietit lainasi maksuajan pidentämistä, muista ilmoittaa siitä lainan tarjoajalle ennen nykyistä eräpäivää.


Mitä tapahtuu, jos en pysty maksamaan lainaa takaisin?


Jos jätät osamaksueriä väliin tai et maksa lainaa takaisin etkä onnistu pääsemään yhteisymmärrykseen maksuajan pidentämisestä, on todennäköistä, että lainantarjoaja jättää huonon merkinnän luottotietoihisi. Tämä voi aiheuttaa hankaluuksia luoton, leasing- tai muiden finanssipalveluiden saamisessa tulevaisuudessa. Vakavat maksujen myöhästymiset (maksamatta jättäminen) voidaan viedä tuomioistuimen käsiteltäväksi. Tässä tapauksessa velkaasi lisätään oikeudenkäyntikulut. Lue lainantarjoajan sivustolta lisää laina-ajan jatkamiskäytännöstä, yrityksen käytännöstä erääntyneiden maksujen ja maksamatta jättämisten tapauksissa.

WhatLender.com
We use cookies in order to provide you the best and most relevant experience and optimize our website functionality. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more